Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 23 Nisan dolayısıyla mesaj yayınladı « Şanlıurfa'nın Tarafsız Haber Sitesi

SON DAKİKA

Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 23 Nisan dolayısıyla mesaj yayınladı

Bu haber 22 Nisan 2023 - 21:44 'de eklendi ve 32 views kez görüntülendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle mesaj yayınlayan Kemal Kılıçdaroğlu, “15 Mayıs 2023 günü yurdumuzun dört bir yanında bahar çiçekleri açacak, sözüm söz” dedi.

Mustafa Kemal Atatürk’ün armağan etti 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yarın kutlanacak.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Milli egemenliğin ve bağımsızlığın sembolü Türkiye Büyük Millet Meclisinin, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün başkanlığında, 23 Nisan 1920 tarihinde kurulduğunu anımsatan Kılıçdaroğlu, “Kurtuluş Savaşı’mızdan süzülüp gelen bu eşsiz iradeyle güzel ülkemiz, dünyanın saygın ülkeleri arasında yerini almıştır.” değerlendirmesini yaptı.

“Cumhuriyet demokrasi ile taçlanacak”

Tüm vatandaşlarının eşit hak ve sorumluluğa sahip olduğu, hiç kimsenin bir diğerinden üstün olmadığı insani felsefenin cumhuriyetin dayanağı olduğunu anlatan Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

Bu felsefenin merkezi ise bizzat milletimizden aldığı vekaleti yansıtan Türkiye Büyük Millet Meclisidir. Dolayısıyla Meclisimizin asli görevi, vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerini korumak, laik, demokratik, sosyal hukuk devletini geliştirmek ve ülkemizin çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkmasını sağlamaktır. Aziz milletimiz şüphe etmesin ki, esaret ve işgal zincirlerini kıran, insanlarımızı özgürlüğe kavuşturan Türkiye Büyük Millet Meclisinde, Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandıracak irade de vardır. Bugün yoksa yarın olacaktır.

“15 Mayıs 2023 günü yurdumuzun dört bir yanında bahar çiçekleri açacak”

15 Mayıs 2023 günü yurdumuzun dört bir yanında bahar çiçekleri açacak, sözüm söz, Cumhuriyet demokrasi ile taçlanacak. Bu duygu ve düşüncelerle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışına yetişen 115 mebusu ve sonrasında çalışmalara katılan diğer mebuslarımızı saygı ve rahmetle anıyorum. Terörle mücadelede şehit düşen güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.