Şanlıurfa’daki hastanede kavga çıktı, dayak atmak için kullanılan malzeme herkesi şok etti « Şanlıurfa'nın Tarafsız Haber Sitesi

SON DAKİKA

Şanlıurfa’daki hastanede kavga çıktı, dayak atmak için kullanılan malzeme herkesi şok etti

Bu haber 22 Kasım 2022 - 6:44 'de eklendi ve 50 views kez görüntülendi.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, husumetli 2 grup, hastane koridorunda karşılaştı. Taraflar arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

HASTANE PERSONELİ ARAYA GİRDİ

Serum takılan demir çubuklarla birbirlerine vuran tarafları, hastane personeli ayırdı. Cep telefonu kamerasıyla da görüntülenen kavga ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Şanlıurfa'daki hastanede kavga çıktı, dayak atmak için kullanılan malzeme herkesi şok etti

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.