SİYASET
Giriş Tarihi : 07-03-2024 16:36   Güncelleme : 07-03-2024 16:49

Başkan Yalçınkaya’dan Kalıcı Bir Eser Daha! Hastane Temeli Atılıyor

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya kalıcı hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Başkan Yalçınkaya, düzenlenen ruhsat imza töreni ile ilçeye ikinci hastane kazandırdıklarının müjdesini verdi ve “1 yılda teslim edilecek, ilçemizde 2 hastanemiz olmuş olacak” dedi.

Başkan Yalçınkaya’dan Kalıcı Bir Eser Daha! Hastane Temeli Atılıyor

5 yıllık görev süresi boyunca ilçeye kazandırdığı kalıcı eserlerle takdir ve teveccüh kazanan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, ilçeye ikinci hastane yapılması için imzaları attı. 

Söz verdiği projeleri bir bir hayata geçiren ve yeni dönem için Yeniden Refah Partisi’nden aday olan Başkan Yalçınkaya, yakın takipçisi olduğu hastane projesi için bugün makamında yüklenici firma yetkililerini ağırladı. Başkan Yalçınkaya ve yetkililer arasında ruhsat için imza protokolü düzenlendi. Eski devlet hastanesinin yanında bulunan alana yapılacak olan hastanenin ruhsat işlemlerinin tamamlandığını belirten Başkan Yalçınkaya, ilk günden itibaren bu işin takipçisi olduğunu belirtti.

BAŞKAN YALÇINKAYA: BÜTÜN BÖLGEYE HİZMET EDECEK

Hastanenin 1 yıl içinde teslim edileceğini duyuran Başkan Yalçınkaya “Akçakale beklediği hizmete kavuşuyor. Sağlık alanında büyük bir adımı atıyoruz. Geldiğim günden beri takip ettiğim ve eski devlet hastanesinin yanında yeni bir hastane kuruyoruz. 3 bin  metrekare kapalı alan toplamda 100 trilyon yatırım ve bir yılda teslimi yapılacak. Burası açıldığı zaman Akçakale'nin tamamı bu hizmetten istifade edecek. Sağlık alanında büyük bir adım atmış olacağız. Her şeyin başı sağlık diyoruz. Sağlıkta da iki hastanemiz olacak. İki hastane inşallah bütün bölgeye hizmet edecek. Akçakale'ye hayırlı olsun” dedi.

“BAŞKANIN KATKILARI İLE HASTANE YAPIMINA BAŞLIYORUZ”

Firma yetkilisi Eyüp Karadaş ise “Başkanımızın katkıları ve öncülüğü ile hastaneye başlamış bulunuyoruz. Bugün ruhsatımızı aldık. Daha öncesinde temel kazılarak hazırlandı. Yarın da inşallah ilk betonu döküp 10 ay gibi bir süre içerisinde teslim edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Mete ArdaMete Arda