GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-01-2024 14:48   Güncelleme : 12-01-2024 21:00

EMİN YETİM’DEN MERSAVİ GENÇLİK BULUŞMASINDA GÖVDE GÖSTERİSİNDE BULUNDU

Şanlıurfa'nın Mersavi Aşireti mensubu olan gençler iş adamı Emin Yetim önderliğinde "Mersavi Gençlik Buluşması" adı altında bir program düzenlediler.

EMİN YETİM’DEN MERSAVİ GENÇLİK BULUŞMASINDA GÖVDE GÖSTERİSİNDE BULUNDU

Şanlıurfa'nın önde gelen aşiretlerinden olan Mersavi Aşiretinin önde gelen iş adamlarından Emin Yetim'in ev sahipliğinde Şehitlik Çamlıkta düzenlenen " Mersavi Gençlik Buluşmasında " yaklaşık 5000 kişi ile bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Şanlıurfa'nın önde gelen aşiretlerinden Mersavi Aşiretinin gençleri iş adamı Emin Yetim'in ev sahipliğinde düzenlenen " Mersavi Gençlik Buluşmasında " yaklaşık 5000 genç bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Şehitlik Çamlıkta düzenlenen ve 3 salonda bir araya gelerek Mersaviler adeta gövde gösterisinde bulundular. Aşiret mensubu iş adamı Emin Yetim, gençlere tavsiyelerde bulundu. Gençlerin sorularını yanıtladı. Programa yaklaşık 5000 kişi katıldı. Aşiret mensubu gençler gerçekleşen programda hem fikir olarak hem de bedenen iş adamı Emin Yetim'in sonuna kadar yanında olduklarını belirterek siyasi olarak her zaman desteklerini belirttiler.
Binlerce Mersavi aşiretine mensup genç, Emin Yetim’e sevgi gösterisinde bulundu. 
“Eskiden bize el sallayarak Mersavi Aşiretinin 3 bin, 4 bin, 5 bin oyu var diyenler artık, Bizim 40 bin, 50 ve hatta bin 60 bin oyumuz var” diye vurgu yapan iş adamı Emin Yetim" Sizlerle gurur duyuyorum" diyerek Mersavili gençlere teşekkür etti.

ŞEHİTLİK ÇAMLIKTA 3 SALON DOLDU TAŞTI
İş adamı Emin Yetim önderliğinde bir araya gelen ve Mersavi Gençlik buluşmasının asıl sebebi Mersavi gençliğinin birlikteliği alanında bugünkü toplantıyı yaptık. Gönül isterdi ki daha büyük bir salon olaydı ve 10 bin akrabamızı davet edeydik. Ama maalesef Urfa'nın en büyük salonu burası. Burada ancak bu kadar akrabamızı ağırlayabildik. Geldiğinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Dedi.

MERSAVİLERİN OYU 60 BİNİN ÜZERİNDE
Buluşmada konuşmasına devam eden iş adamı Emin Yetim, “Bizler aday olmadan önce bazı kişiler tarafından ellerini sallayarak dalga geçiyorlardı Mersavilerin 3-4 bin oyu var diye dalga geçenler, biz 40 bin, 50 bin, 60 biniz. Gençlik buluşmasında her bir aileden 10 tanesinden 2 tanesi gelebilmiş. Çünkü yerden dolayı. Aldığımız oylarda sonuçlarda bunu göstermiştir. Biz artık Urfa'da siyasi olarak belirleyici olan bir aileyiz. Burada önce Allahın ve sonra da sizlerin sayesinde buralara gelmiş bulunmaktayız. Allah hepinizden razı olsun. Teşekkürler hepinize. Seçimde verdiğiniz mücadeleden dolayı bir teşekkür toplantısıydı, aslında bu toplantı bundan 5 - 6 ay önce planlanan bir toplantıydı. Babam rahatsızlandı ondan dolayı bu toplantıyı erteledik. Bugün burada keşke 6 ay önce bu toplantıyı yapmış olsaydık. Birilerin kafasında acaba önümüzde yerel seçim var bu seçimden önce bu toplantıyı yapıyorlar diye sormasına gerek yok.  
Seçimde verdiğiniz mücadeleden dolayı verdiğiniz birlik beraberlikten dolayı bu bir teşekkür yemeğidir.

14 MAYIS SEÇİMLERİNDE GENÇLER GURUR VERİCİ BİR MÜCADELE VERDİ
Seçimlerde bizlere her zaman destek veren gençler bizim için gurur verici bir mücadele verdi. Kapı kapı dolaştılar, sahada oldular, dostlarından, komşularından, akrabalarından ve kirvelerinden oy istediler. Kendileri için ciddi bir mücadele verdiler. Bu toplantının asıl amacı bu. Ben bir kaç yerden kulağıma geldi. Bu toplantının amacı seçimdir, siyasettir. Bu yemeğin amacı Gençlik Buluşması ve teşekkür yemeğidir. Dedi. 

HER ZAMAN BAŞIMIZ DİK
Şanlıurfa'da yönetimsel olarak siyaset anlamında STK anlamında ciddi bir başarı elde ettik. Tabi bu başarının arkasında sizler varsınız. Bu başarı sadece benim şahsımla olmaz ailemle tek olmaz. Evet, gece gündüz demeden mücadele verdik. Her zaman başımız dik önce Allah’ın sayesinde sonrada sizlerin sayesinde. Bundan dolayı bundan sonraki süreçte daha iyi başarılar elde edeceğimize gerçekten samimi olarak inanıyorum ve buraya kadar gelen tüm misafirlere teşekkür ediyorum diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Mete ArdaMete Arda