SİYASET
Giriş Tarihi : 21-03-2024 16:46   Güncelleme : 21-03-2024 01:46

Gençlerden Başkan Yalçınkaya’ya: Seni Başkan Yapacağız!

Gençlik Buluşması” programı kapsamında gençlerle bir araya gelen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “Bütün gençlerin bayraktarı olduk. Bu gençlerle birlikte inşallah siyaset sahnesinde yeni bir destan yazacağız” dedi. Gençler ise sık sık “Bu gençlik seni başkan yapacak” sloganları attı.

Gençlerden Başkan Yalçınkaya’ya: Seni Başkan Yapacağız!

Gençlerin fikirlerini önem veren, her fırsatta gençlerle bir araya gelen Akçakale Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Başkan Adayı Mehmet Yalçınkaya seçim öncesi de projelerini anlatmak ve talepleri dinlemek için gençlerle buluştu.

Kültür Merkezi’nde düzenlenen Gençlik Buluşması’nda çok sayıda genç Başkan Yalçınkaya’yı tezahüratlarla karşıladı. Başkan Yalçınkaya beraberinde Yeniden Refah Partisi Akçakale İlçe Başkanı Ayit Gök, Büyükşehir Belediyesi İl Encümen Adayı İbrahim Yıldık, Akçakale Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Meclis Üyesi Adayı Ömer Ay ile birlikte gençlerle bir söyleşi gerçekleştirdi. 5 yıllık hizmet süresi boyunca gençler için kültürel, sosyal ve sportif alanda gelişmesi için gayret gösterdiklerini belirterek yapılan projeleri anlattı. Yeni dönem için de hayallerini gençlerle paylaşan Başkan Yalçınkaya gençlerin talep ve önerilerini de dinledi.

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar da telefonla bağlandı ve gençlere “Hem Urfa hem Akçakale çok daha hak ettiği yerde olacak” diye seslendi.

BAŞKAN YALÇINKAYA: AKÇAKALE’NİN ÖNÜNE YENİ UFUKLAR KOYACAĞIZ

Başkan Yalçınkaya da “Buradaki bütün gençlerin bayraktarı olduk. Bu gençlerle birlikte inşallah siyaset sahnesinde yeni bir destan yazacağız. Akçakale’nin önüne yeni imkanlar, yeni ufuklar koyacağız. Bütün meselemiz gençlik diyoruz, eğitim diyoruz. Siz destek vereceksiniz biz yapacağız” dedi.

Buluşma hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

Mete ArdaMete Arda