SPOR
Giriş Tarihi : 17-09-2023 20:57

Haçım İzol: ‘İçimizdeki Nemrudiler’ hüsrana uğrayacak

Şanlıurfaspor Başkanı Haçim İzol, Ankara Keçiörengücü karşısında alınan mağlubiyet sonrası sosyal medya hesabından açıklama yaptı. İzol,”Takımın kötü oyunundan mutlu olanları ve pusuya yatanları da görüyoruz. Urfa'nın deyiminde olduğu gibi "İçimizdeki Nemrudiler" hüsrana uğrayacaktır.”dedi.

Haçım İzol: ‘İçimizdeki Nemrudiler’ hüsrana uğrayacak

Trendyol 1. Lig’in 5. haftasında Şanlıurfaspor, deplasmanda Ankara Keçiörengücü ile karşı karşıya geldi. Sarı-Yeşilliler, maçtan 2-0 skorla mağlup oldu. Maç sonrası Başkan İzol ve transfer politikasına yoğun eleştiri geldi.

‘DERS ALIYORUZ’

Ligin uzun bir maraton olduğuna dikkat çeken İzol, şunları kaydetti:”Değerli Şanlıurfasporlular; Bugünkü maçta eksikliği görüp üzüntüsünü dile getirenleri anlıyoruz.

Lig uzun bir maraton galibiyet olduğu kadar elbette mağlubiyetler de olacaktır. Önemli olan iyi oyun sergilemek. Onun için eksiklikleri görüyor ve ders alıyoruz. Merak etmeyin; bu takım en iyi seviyeye gelene kadar var gücümüzle çalışacağız.

‘NEMRUDİLERİ DE BİLİYORUZ’

Ancak takımın kötü oyunundan mutlu olanları ve pusuya yatanları da görüyoruz. Urfa'nın deyiminde olduğu gibi "İçimizdeki Nemrudiler" hüsrana uğrayacaktır. Ve o Nemrudieri de biliyoruz...”

Mete ArdaMete Arda