SİYASET
Giriş Tarihi : 10-03-2024 22:13   Güncelleme : 10-03-2024 22:35

Kasım Gülpınar’dan Viranşehir’de Gövde Gösterisi

Sabahın ilk ışıklarıyla Yeniden Refah Partisi Viranşehir Belediye Başkan Adayı Hadi Diken’in Merkez Seçim İrtibat Bürosu açılışını yapmak için Viranşehir’e giden Mehmet Kasım Gülpınar’ı Viranşehir’de binlerce kişi karşıladı…

Kasım Gülpınar’dan Viranşehir’de Gövde Gösterisi

Bugün Viranşehir Merkez Seçim İrtibat Bürosu açılışı için Viranşehir’e giden Gülpınar ilk olarak Eyyüp Nebi Mahallesini ziyaret etti. Eyyüp Nebi mahallesi ziyaretinde vatandaşlardan gelen talep ve şikayetleri dinleyen Gülpınar, daha sonra Viranşehir merkezinde giderek kanaat önderlerinden Şeyh Hikmet Aydın ve Şeyh Bub’u ziyaret etti.

Ziyaretleri sonrası Viranşehir Belediye Başkan Adayı Hadi Diken’in Merkez Seçim İrtibat Bürosu açılışını gerçekleştiren Gülpınar’a ilgi oldukça yoğundu. Alışageldik büro açılışlarından farklı olarak binlerce kişinin katıldığı bir miting alanına dönüşen alanda Mehmet kasım Gülpınar’ önemli açıklamalarda bulundu.
Mehmet Kasım Gülpınar, halk istediği için bu yarışına girdiğini aktaran Gülpınar, şu an bu kalabalık alana gelenlerin içinde zorlama ile gelen yok, tehdit ile gelen yok, çalışan işçi ve memurlar yok. Burada gerçek gönüllüler var diyerek miting alanına gelenlerin gönüllü olarak geldiğini ve gerçekten değişim isteyenlerin miting alanında olduğunu ifade etti. Konuşmanın sonunda Viranşehir’in değişim istediğini vurgulayarak bu değişime katkı sunan ve sunacak vatandaşlara teşekkürlerini iletti.

Miting sonrası Viranşehir programını devam ettiren Mehmet Kasım Gülpınar, Yeniden Refah Partisi Viranşehir Belediye Başkan Adayı Hadi Diken’in “Kanaat Önderleri, Muhtarlar ve Stk Temsilcileri” ne organize ettiği toplantıya katıldı.

Mete ArdaMete Arda