SİYASET
Giriş Tarihi : 18-03-2024 18:49   Güncelleme : 18-03-2024 18:54

Türk Kızılay Hilvan Şubesi, ihtiyaç sahiplerini sevindirmeye devam ediyor

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde, Türk Kızılayı Hilvan Şubesi ekipleri, ihtiyaç sahiplerini sevindirmeye devam ediyor.

Türk Kızılay Hilvan Şubesi, ihtiyaç sahiplerini sevindirmeye devam ediyor

Türk Kızılayı Hilvan Şubesi tarafından mübarek Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere, nakdi yardımın yanısıra, gıda, yiyecek ve giyecek yardımı yapılıyor.

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Türk Kızılayı Şanlıurfa Şube Başkanı Opr.Dr. Ahmet İnan, “Bizler, Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in ‘Komşusu aç iken yatan tok bizden değildir’  diye buyurduğu gibi, Kızılay ekibi arkadaşlarımız da mübarek Ramazan ayında da, il genelindeki ihtiyaç sahiplerine gerekli yadımlarımızı dağıtmaya devam ediyorlar. Katkıda bulunan hayırseverlerimize ve yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştıran arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Mübarek Ramazan ayının ülkemize, milletimize ve bütün İslam alemine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yapılan çalışmalarla ilgili kısaca bilgi veren Türk Kızılayı Hilvan Şube Başkanı Abdulkadir Karacabey ise, “Hilvan Şubesi olarak ihtiyaç sahibi ailelerimize Ramazan ayında da yardımlarımızı sürdürüyoruz. Şu ana kadar 250 aileye 2000 TL Nakdi Yardım,  300 aileye Giyim Yardımı, 120 aileye Et Yardımı yapıldı. Ayrıca 30 aileye Sevgi Bohçası ve 200 aileye de Gıda ve Hijyen Malzemeleri dağıtıldı. Hilvan Şube Başkanlığı olarak elimizden geldiğince tüm ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaşmaya çalışıyoruz. İhtiyaç sahibi ailelerimize katkıda bulunarak bu ailelerimizin mutluluklarına ortak olan ekip arkadaşlarımıza ve ayriyeten bütün bağışçılarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Mete ArdaMete Arda