SAĞLIK
Giriş Tarihi : 02-10-2023 20:06

Urfa'da o doktor hakkında flaş gelişme

Harran'da bir kadın doktorla hasta yakını arasında çıkan sert tartışmanın görüntüleri sosyal medyada paylaşılmış ve arasındaki tartışma sonrası küfürlerin havaya uçuşması nedeniyle İl Sağlık Müdürlüğü soruşturma başlattı.

Urfa'da o doktor hakkında flaş gelişme

İddia ve edinilen bilgiye göre, Mehmet K. tarafından acile getirilen hastaya nöbetçi Doktor A.B. tarafından zehirlenme tanısı konuldu ve Şanlıurfa'ya sevk edilmesi kararlaştırılarak, ambulans talebinde bulunuldu. Mehmet K., ambulansı beklemeden hastayı kendisi götürmek istedi. Ancak hasta kadın eşi ile gitmek istemediğini söyledi. Bunun üzerine doktor, buna izin vermeyerek ambulansın beklenmesini istedi. Bir süre sonra doktor ile hasta kadının eşi Mehmet K. arasında tartışma çıktı. Tartşma büyüyünce Doktor A.B, beyaz kod verdi. Olay yerine polis ve özel güvenlik görevlisi geldi. 

Tartışma sırasında Dr. A.B.'nin, acil servisten çıkmayan Mehmet K.'ye ''köpek'' diyerek bağırdığı öne sürüldü. Mehmet K.'nin de ''Köpek sensin.'' diyerek karşılık verdi. Kadın hasta ambulansla Şanlıurfa'ya sevk edilirken hem doktor hem de Mehmet K. karşılıklı olarak birbirinden şikayetçi oldu.

İl Sağlık Müdürlüğünün Doktor hakkında idari soruşturma başlattığı öğrenildi. 

Mete ArdaMete Arda