Başkan Beyazgül’den Yeni Yıl Mesajı

SİYASET - 31-12-2023 19:47 11539 kez okundu.

Başkan Beyazgül’den Yeni Yıl Mesajı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, hemşehrilerine ve tüm Türkiye’ye 2024 yılında daha büyük başarılar, hizmetler ve mutluluklar diledi. Başkan Beyazgül, Türkiye’nin 2023 yılında gösterdiği mücadele örneğini vurgulayarak, Şanlıurfa’yı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde parlayan bir yıldız haline getirmek için verdikleri çabayı anlattı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yeni yılın yaklaşması dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Beyazgül, mesajında 2023 yılının zorlu ama bir o kadar da başarılı geçtiğine vurgu yaparak, Türkiye’nin dünya genelinde gösterdiği mücadele örneğinin altını çizdi.

Başkan Beyazgül, “Bir yılı daha geride bırakırken, yeni yılın başta Şanlıurfalı hemşehrilerim olmak üzere ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı. Mesajında 2023 yılının çeşitli zorluklara rağmen, umut ve başarı dolu bir süreç olduğuna dikkat çeken Beyazgül, Türkiye’nin dünyaya örnek olacak bir başarı hikayesi yazdığını belirtti.

Başkan Beyazgül, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak verdikleri çaba ve enerjiyle Şanlıurfa’yı sadece belediye hizmetleriyle değil, sanayisiyle, üretimiyle, tabiatıyla, eğitimiyle, bilimiyle, teknolojisiyle, sağlığıyla, ulaşımıyla, tarımıyla, sanatıyla, kültürüyle, tarihiyle ve turizmiyle göz dolduran, örnek bir marka şehir haline getirmek için çalıştıklarını belirtti.

2024 yılının 2023’ten daha iyi, yatırım, hizmet ve sosyal hayatta yeni başarıların yaşandığı bir yıl olması için ellerinden gelen gayreti sarf edeceklerini belirten Başkan Beyazgül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde başlatılan “Türkiye Yüzyılı” vizyonunu ikinci yüzyıla başarıyla taşıma gayreti içerisinde olacaklarını ifade etti.

Başkan Beyazgül, sözlerine, 2023 yılı içinde çeşitli sebeplerle vefat eden vatandaşlara ve vatan topraklarını müdafaa ederken şehadete yürüyen kahramanlara Allah’tan rahmet dileyerek son verdi. Mesajının sonunda Başkan Beyazgül, yeni yılını samimi duygularla kutlayarak, “Yeni yılın ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, sağlık, huzur ve refah getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Gülpınar'dan flaş açıklama: Kutlama yapmayacağız !

Gülpınar'dan flaş açıklama: Kutlama yapmayacağız !

01-04-2024 - SİYASET

Başkan Beyazgül Hanelerine Misafir Olduğu Vatandaşlarla İftar Sofrasında Buluştu

Başkan Beyazgül Hanelerine Misafir Olduğu Vatandaşlarla İftar Sofrasında Buluştu

26-03-2024 - SİYASET