CHP Urfa'da Mahmut Tanal'ı mı aday gösterecek?

Siyasi partilerde aday belirleme trafiği sürüyor. Kulislerde CHP'nin Urfa'da Mahmut Tanal'ı aday göstereceği yoğun biçimde konuşuluyor

SİYASET - 12-02-2024 20:56 87 kez okundu.

CHP Urfa'da Mahmut Tanal'ı mı aday gösterecek?

Şanlıurfa'da dikkatler muhalefet partilerinin çıkaracağı adaylara çevrildi. 

Ak Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'le yola devam edeceğini açıklamasından sonra Yeniden Refah Partisi Mehmet Kasım Gülpınar'ı aday göstermişti. En çok CHP ve DEM Parti'nin kimleri aday göstereceği merak ediliyor. 

Kulislerden yansıyan ve ulusal medyada da sıklıkla paylaşılan bilgiye göre, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Mahmut Tanal'ı aday gösterecek. 

ELEŞTİRİ OKLARINI BÜYÜKŞEHİR'E ÇEVİRMİŞ DURUMDA

Şanlıurfa CHP Milletvekili Tanal son günlerde Büyükşehir Belediyesi'ni hedef alan paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Tanal son olarak sosyal medya hesabında 'Şanlurfa Büyükşehir Belediye Başkanı; Çıkar odaklarına yakın mı ? uzak mı?' başlığı altında anket çalışması başlattı. 12 Şubat/Saat 14.40 itibariyle 302 takipçinin yüzde 89'u 'Çıkar odaklarına yakın' şıkkını işaretledi. 

Başıboş köpek sorununa da dikkat çeken Tanal, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ni üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmemele suçladı. Tanal, ''Kısırlaştırma seferberliği başlatılmalı Aşısız ve sağlık takibi yapılmayan başıboş köpek olmayacak. Hayvan haklarını koruyarak beraber çözüm üretilmeli Türkiye'deki başıboş hayvan sorununun birinci suçluları kanunen kendilerine verilen görevleri yapmayan Valilikler, Kaymakamlıklar, il, ilçe, belde belediyeleri.. Görevlerini yapsınlar 2 yıl içinde bu sorun çözülür..!'' ifadelerini kullandı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Gülpınar'dan flaş açıklama: Kutlama yapmayacağız !

Gülpınar'dan flaş açıklama: Kutlama yapmayacağız !

01-04-2024 - SİYASET

Başkan Beyazgül Hanelerine Misafir Olduğu Vatandaşlarla İftar Sofrasında Buluştu

Başkan Beyazgül Hanelerine Misafir Olduğu Vatandaşlarla İftar Sofrasında Buluştu

26-03-2024 - SİYASET