Şanlıurfa'da otobüs kazası: 2 ölü, 25 yaralı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobil ile çarpışan otobüs devrildi. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 25 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve durumlarından 2'si kötü. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

GÜNCEL - 13-10-2023 22:56 89 kez okundu.

Şanlıurfa'da otobüs kazası: 2 ölü, 25 yaralı

 Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde otomobil ile çarpışan otobüsün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken 25 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Şanlıurfa - Mardin kara yolunun Viranşehir ilçesi Eyyüp Nebi Kavşağı yakınlarında yaşandı. Eskişehir'den Mardin'e giden 34 RR 432 plakalı yolcu otobüsü, 34 BF 059 plakalı otomobil ile çarpıştıktan sonra devrildi. Kazada Hilve Kılıç hayatını kaybederken Yusuf K., Muhammed Baver, Mohammad Y., Yıldız İ., Mehmet Hakkı O., Asel Sena E., Ali Emir E., Gülçin E., ile isimleri öğrenilemeyen 6 kişi ise yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan 2'sinin durumunun kötü olduğu belirlendi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Vali Şıldak Tel Abyad'da güvenlik güçleriyle iftarda buluştu

Vali Şıldak Tel Abyad'da güvenlik güçleriyle iftarda buluştu

24-03-2024 - GÜNCEL

VALİ ŞILDAK BİRECİK VE HALFETİ'DE

VALİ ŞILDAK BİRECİK VE HALFETİ'DE

17-03-2024 - GÜNCEL