Sarıgül, Urfa’da iddialı konuştu

Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Urfa’da düzenlenen Yerel Yönetimler Güneydoğu Anadolu Çalıştayı’nda konuştu. Sarıgül,”Yerel yönetimler startını, Genel Başkanımız Şanlıurfa'dan verecek. CHP yıllardan beri yerel yönetimlerde hep iddialı olmuş.”dedi.

SİYASET - 01-10-2023 13:51 330 kez okundu.

Sarıgül, Urfa’da iddialı konuştu

Özel bir otelde düzenlenen programa Cumhuriyet Halk Partisi Genel Kemal Kılıçdaroğlu, genel başkan yardımcıları, partililer ve basın mensupları katıldı.

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, şunları söyledi:"Şanlıurfa İl Başkanımız Ferhat Karadağ ile birlikte Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ahmet Akın'ın önderliğinde çok değerli bir çalışmayı hazırlıyoruz. 19 tane Güney Doğu ilimiz, bugün Şanlıurfa'da olacak. Yerel yönetimler startını, Genel Başkanımız Şanlıurfa'dan verecek.

CHP yıllardan beri yerel yönetimlerde hep iddialı olmuş, 'önce insan' diyen, insana dokunan belediyecilik anlayışıyla müthiş başarılara imza atmıştır. Ben önümüzdeki seçimlerde de Sayın Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu'nun önderliğinde, yerel seçimlerde büyük bir başarı elde edeceğimize inanıyorum. Genel Başkanımızın yerel yönetimler startını Şanlıurfa'dan vermesi, son derece anlamlıdır. Genel Başkanımız, Türkiye'mizin her noktasına çok büyük önem verir ama Güney Doğu'ya ayrı bir önem veriyor. Güney Doğu'nun gelişmesini, güçlenmesini çok arzu ediyor.

Güney Doğu'nun gelişmesi ve güçlenmesi demek, Türkiye'mizin gelişmesi ve güçlenmesi demektir. O nedenle bugün kararlı, verimli ve uyumlu bir toplantıyı gerçekleştireceğiz. Önümüzdeki günlerde de Sapanca'dan, Samsun'dan ve Konya'dan aynı toplantılarımıza yoğun bir şekilde devam edeceğiz. Yerel yönetimlerde CHP, Türkiye'nin en iddialı partisi olacak."

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Gülpınar'dan flaş açıklama: Kutlama yapmayacağız !

Gülpınar'dan flaş açıklama: Kutlama yapmayacağız !

01-04-2024 - SİYASET

Başkan Beyazgül Hanelerine Misafir Olduğu Vatandaşlarla İftar Sofrasında Buluştu

Başkan Beyazgül Hanelerine Misafir Olduğu Vatandaşlarla İftar Sofrasında Buluştu

26-03-2024 - SİYASET