Şehmusoğlu Emekli Oldu

İlçe Tarım Müdürlüğünde 28 yıl görev yapan Şanlıurfa Toç-Bir-Sen İl Başkan Yardımcısı İbrahim Şehmusoğlu'na Şanlıurfa Sendika Başkanı Salih ŞITIL ve yönetim kurulu tarafından plaketle onurlandırıldı.

YEREL - 19-09-2023 00:23 602 kez okundu.

Şehmusoğlu Emekli Oldu

Viranşehir İlçe Tarım ve Orman müdürlüğünde 28 yıl görev yapan ve aynı zamanda Şanlıurfa Toç-Bir-Sen İl Başkan yardımcısı ve herkesim tarafından sevilen İbrahim Şehmusoğlu emekli oldu.

Duygu dolu anların yaşandığı programda kısa bir konuşma yapan Sendika başkanı Şıtıl; "Viranşehir ilçemizde Tarım ve Orman Müdürlüğünde 28 yıl süre ile üstün gayretiyle başarılı ve özverili bir şekilde çalışan değerli kardeşime emekliliğinin hayırlı olmasını diliyor, Sendikamızda yaptığı olumlu katkılar nedeniyle çok teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum" dedi.

Daha sonra İbrahim Şehmusoğlu yaptığı konuşmada; "Kurumdan huzur içerisinde emekli olduğunu, görev yaptığı süre içerisinde uyumlu bir şekilde çalıştığını, başta yakın mesai arkadaşları olmak üzere kurumun tüm çalışanlarına hakkını helal ettiğini, bizlerden de helallik beklediğini, herkese hayırlı işler dilediğini, bu programdan duyduğu memnuniyeti belirterek, hepiniz hoşça kalın" dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İçme Suyuna Yüzde 20 İndirim Yapacak

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İçme Suyuna Yüzde 20 İndirim Yapacak

01-02-2024 - YEREL

AKÇAKALE, BAŞKAN YALÇINKAYA İLE ALTIN DÖNEMİNİ YAŞIYOR

AKÇAKALE, BAŞKAN YALÇINKAYA İLE ALTIN DÖNEMİNİ YAŞIYOR

28-01-2024 - YEREL